Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid assortiment van gebakjes, lekker brood, pralines, heerlijke taarten en ovenverse pistolets. Maar vergeet ook zeker niet ons groot aanbod van gateaus en desserts.

Vanaf vrijdag 31/7 ook voorverpakte charcuterie in onze winkel te verkrijgen.

BAKKER


Warme verse bakker / bakkerij / patisserie

 

Bakkerij De Eik bakt voor u, elke dag

Brood en banket van uw warme bakker

Loopt u in de vroege uurtjes door de straten van Ter Koest in Alken, dan ruikt u het: hier werkt nog een warme bakker.

 

Bakkerij De Eik bakt uw dagelijks brood in twintig varianten: alle schakeringen van licht naar donker en samenstellingen aangepast aan uw goesting of dieet.

Elke dag ovenverse en overheerlijke ontbijtkoeken, broodjes en sandwiches in verschillende vormen en smaken. U vindt ze bij ons.

 

Kies zelf hoe uw unieke taart eruitziet

Wilt u een bijzondere foto op de valentijnstaart voor uw partner of een themataart voor het verjaardagsfeestje van uw kind? Bestel uw unieke banket bij Bakkerij De Eik. U kiest zelf smaak, vorm én uitzicht.

 

U ziet het: wij gaan heel ver om u te verwennen, dag na dag. En precies daarom komen onze klanten van even ver voor onze bakkersproducten.

 

Chocolade en pralines voor fijnproevers

Heerlijke pralines van topkwaliteit, chocoladefigurenvolgens de feesten en seizoenen. U vindt ze in ons ruime en verrassende aanbod voor fijnproevers. En net als ons brood en banket, is onze chocolade gemaakt van de beste ingrediënten.

 

Zoekt u een warme bakker in Alken? Volg uw neus!

Broodautomaat: 24/24

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Bel ons op 011/31.28.91
of kom langs in de Eikendreef 3 
3570 te Alken!

 Bereken route